Žanna Jeļisejeva

ZannaIMG_2641Mana praktiskās biznesa un personības attīstības konsultantes pieredze ir sākusies 1994.gadā. Tā bija apzināta izvēle pilnveidoties kā profesionālai konsultantei organizāciju un personību attīstības jomās. Patreiz sniedzu pakalpojumus, kā konsultante, vadošā vērtētāja, izaugsmes veicinātāja (koučs) un vadu ar personāla un uzņēmuma vadības jomu saistītus seminārus.
Pamatizglītība – LU Ekonomikas fakultātē kibernetikā iegūtais diploms ar izcilību un maģistra grāds.
Par manu otro (biznesa) izglītību uzskatu teorētiskās un praktiskās mācības (1994. – 1998.), kurās ES PHARE programmas ietvaros apguvu biznesa vadības konsultanta un pasniedzēja prasmes Lielbritānijas, Somijas un Dānijas konsultantu vadībā. Tas bija īstais „on the job training” – mācījāmies darot. Man piemīt holistiska pieeja – uz organizāciju un arī cilvēka personību ir skatos visaptveroši, kā uz vienu veselumu.
Kopš 1999.gada – kvalitātes vadības sistēmu konsultante, esmu palīdzējusi izveidot un ieviest vadības sistēmas vairāk, kā 50 dažādu nozaru uzņēmumos Latvijā un citās Baltijas valstīs.
Kopš 1995.gada esmu personības attīstības kursu pasniedzēja (The Springboard Consultancy sertifikāts, UK).
2015.gada janvārī ieguvu Profesionālā izaugsmes veicinatāja sertifikātu (Erickson College International, Canada, Professional Coach certificate).

Kopš 2015.gada pakalpojumus Latvijā un ārvalstīs sniedzu kā SIA “Dot un Gūt”.

Ikvienam, līdzīgi kā aisbergam ir arī neredzamā – zemūdens daļa. Man tās ir prasmes uztvert cilvēkus un notikumus pozitīvi un nodot šīs prasmes arī citiem. Par šo vairāk http://www.onedropdzen-centrs.lv